Omvärdering av mina principer

Jag har ställts inför ett problem som kan komma att behöva lösas genom en omvärdering av mina principer. Ska jag köpa en X-box 360? Jag har många TV-spel då jag samlar på det (för många om man frågar Réka) men jag har inte köpt en enda X-box. Nu kommer det flera spel till X-box som låter intressanta samtidigt som PS3:an är på tok för dyr. Vilket dilemma! Jag har verkligen stora problem i mitt liv! Tills vidare är det dock min gamla Wii som gäller (och även om jag skulle köpa 360 så står såklart Wii kvar!).

I övrigt är det som vanligt ganska lugnt, inget spännande som händer för tillfället. Vi försöker hitta en resa till Åre/Sälen eller övrig skidsemesterort, letandet försvåras dock av att Réka envisas med att hitta andra resor för samma pris fast till helt andra destinationer såsom Grand Canaria! Hon är inte riktigt inne på det här med en vintersemester.

Det blev förresten inget färgshoppande i helgen, kanske får vi ta Peters förslag för någon dag sedan att måla om rummet till varje helg (då han upptäckte min kanske inte helt optimala ordföljd i formuleringen).

Det här inlägget postades i Nonsens och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Omvärdering av mina principer

  1. Joanna skriver:

    ”men jag har inte köpt en enda X-box” Snacka om I-landsproblem 🙂

  2. MMM skriver:

    Säger nån PS3? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *