Mycket att göra men lite som händer

Jag får be om ursäkt för senaste tidens blog-torka, titeln sammanfattar hur min närmaste tid har varit: innehållsrik och händelsefattig. Vi har förvisso haft gäster hos oss i helgen men det var ju främst besök till Réka så inte så mycket för mig att ”rapportera”, det gick dock bra och de verkar ha överlevt vår matlagning. I övrigt så håller jag fortfarande på att tampas med bolagsverket och skatteverket om mitt nya bolag, den intuitiva och enkla registreringen vid https://www.foretagsregistrering.se/ var mycket riktigt alldelles för intuitiv och enkel för att faktiskt fungera. Det har därmed blivit många meningslösa vändor till båda myndigheterna med mycket pappersskyfflande. Snart kan man väl börja jobba som vanligt igen förhoppningsvis (jag har en stark känsla att jag kommer att få en och annan kommentar om denna mening).

Det här inlägget postades i Jobb, Livet, Nonsens och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

15 svar på Mycket att göra men lite som händer

  1. Peter K skriver:

    ”Snart kan man väl börja jobba som vanligt igen förhoppningsvis (jag har en stark känsla att jag kommer att få en och annan kommentar om denna mening).”

    – Nej det är alldeles för enkelt.

    Däremot…

    ”titeln sammanfattar hur min närmaste tid har varit: innehållsrik och händelsefattig.”

    – Har du suttit och bara spelat WoW nu igen? Huh, antar att jag lyckades kommentera ”jag har en stark känsla att jag kommer att få en och annan kommentar om denna mening”-meningen iallafall.

    Vi får ta och trumma ihop folket igen och våldgästa Furulund så vi kan spela civ igen, fast vi kanske ska ta med ngt/ngn till att underhålla Joanna… finns Grottan fortfarande?

  2. Ricke skriver:

    Be om ursäkt för blog-torkan.. Magnus den store guden har gett alla blogskrivare skrivkramp. Vi får hoppas att efter de senaste sju svåra åren så kommer sju feta år.

    ”många meningslösa vändor” Tråkigt att vändorna var till ingen nytta. Förhoppningsvis var någon av dem till nytta annars lär du aldrig få företaget att bli lagligt!

    Peter, det är fysiskt omöjligt för er att våldgästa oss då alla vänner alltid är hjärtligt välkomna! Fast något/någon att roa Joanna med hade kanske varit bra.. Vad gör alla andra sambos(s)ar, fruar, och flickvänner egentligen?!

  3. Magnus skriver:

    Ja fem av sju svåra år måste ju vara avklarade, det var ju 2004 jag träffade Réka…. eller hur menade du? 🙂

    Meningslösheten i nämnda vändor är högst ensidigt upplevt, ur myndighetens perspektiv var de säkert en tämligen stimulerande konversation.

  4. Reka skriver:

    Hahaha, Magnus…Menar du att vi är inne nu i de sju svåra åren och därefter kommer de sju ”feta”? Ur vems perspektiv skall åren räknas som feta? För att om de skall vara ur din kropps perspektive då kommer jag garanterat att göra åren svåra för dig… :))

    Rickard, jag ställer gärna upp och roar Joanna…och jag tror att jag faller in i ”fru”-kategorin…men man vet aldrig…det beror också på hur Magnus reagerar på vad jag skrev ovan… 🙂

  5. Magnus skriver:

    Det var Rickard som antydde att sju svåra år var avklarade och jag försökte greppa ur vilket perspektiv själv så det enda jag naturligtvis kom att tänka på var min kära fru….

    Internet dödade ironin.

  6. Peter K skriver:

    ”Internet dödade ironin.”

    Det är en av de roligaste sakerna med internet, saker som så uppenbarligen är ironi, sarkasm eller helt enkelt så galet så det inte kan vara sant retar upp folk något otroligt… det tycker jag är sjukt kul, så jag försöker undvika smileys men man är ju lite skadad. Med det i tanke är jag förvånad att ingen kommenterade de sista tre orden i mitt förra inlägg.

  7. Magnus skriver:

    Nej grottan smög sig förbi helt okommenterat! Vi köper våra dildos på Internet nuförtiden.

    Internet dödade grottan.

  8. Peter K skriver:

    ”Internet dödade grottan.”

    Tack Mange, nu fick jag starta arbetsdagen med att garva högt (Obs! Ej ironi).

    -Video killed the radio star!

  9. Reka skriver:

    Jag måste erkänna att jag hade ingne aning vad ”Grottan” var för någonting tills igår kväll då Magnus förklarade…

    Usschhh…snuskiga killar! Och, Magnus, ”Vi köper våra dildos på Internet nuförtiden” – köper du verkligen dildos? Var är de? Får jag titta? Bara lite…

  10. Ricke skriver:

    ”Jag måste erkänna att jag hade ingne aning vad “Grottan” var för någonting tills igår kväll då Magnus förklarade…

    Bra försök Réka. Jag tror inte att någon trodde på den meningen över huvud taget. *flin*

    Heter det dildos? Eller dildoar? En dildo flera dildor/dildosar?

  11. Joanna skriver:

    En dildo flera dildos kanske? Eller en dildo och flera AAAAAJJJ?

    ”vi köper våra dildos på internet nu för tiden” Hur många dildos köper du igentligen Magnus?

    Och Reka, tack för att du erbjuder dig att följa med ut och umgås med mig när pojkarna leker. Isak kommer oxå bli glad om du kommer! 🙂

  12. Joanna skriver:

    En dildo flera dildos? Eller en dildo flera AJJJJJ?

    ”vi köper våra dildos på internet nuförtiden”, hur många dildos har ni igentligen Magnus?

    Tack för att du kommer ut och roar mig Reka, det kommer uppskattas ev Isak oxå! 🙂

  13. Joanna skriver:

    Ojsan. det första inlägget försvann visst inte… 🙂

  14. Peter K skriver:

    Skönt att vi fortfarande har förmågan att kapa trådarna och ändra ämnet, är det inte skapande av nya religioner så är det dildos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *