Inbördeskrig i USA

Jag använder samma slagkraftiga rubrik som Aftonbladet/E24 använder för att locka oss att läsa. En rysk ex-KGB analytiker förutspår konflikter av intresse mellan USAs olika stater. Varför inte? Det händer ofta i bananrepubliker att efter diktatorn är avsatt följer det ett inbördeskrig. Det var bara några dagar sedan några entusiaster krävde att en sanningskommision skulle utreda vad Bush-administrationen haft för sig egentligen, att det behövdes avfärdades kort av republikaner med argumentet att sånt bara händer i Afrika. Tänk så många man kan förolämpa med ett så enkelt argument. Den ryske analytikern kanske inte har USAs bästa i åtanke heller, utan spär gärna på lite. Om han verkligen hade velat hjälpa så kanske han kan hjälpa Hillary Clinton stava till ”reset” på ryska.

Vi kan väl luta oss tillbaka och se vad som händer. Förra inbördeskriget gav upphov till massor av litteratur och en morbid form av ökad sysselsättning, något en Bush-administration skulle kunna rösta igenom för landets eget bästa.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Inbördeskrig i USA

  1. Peter K skriver:

    Jag tror att det är Hollywood och spelindustrin som arbetar i kulisserna här. Dom har kommit på att based on a true story säljer bra så dom behöver fler upplägg att göra spel och action/krigsfilmer till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *