Nummer fyra av Datormagazinet

I nummer fyra av Datormagazinet som kommer ut den 24:e mars kommer min första  artikel att publiceras! Det är en artikel de flesta av er inte kommer att fatta ett dugg av men där står i alla fall ”av Magnus Lindgren” under titeln. Artikeln handlar om hur man använder Ubuntu JeOS som en virtuell hemserver, bara titeln är nog abstrakt nog att skrämma bort de ej så tekniskt bevandrade. Det är himla kul att skriva i alla fall och jag hoppas på att publicera fler artiklar. Dock är det inte vidare lönsamt jämfört med vad jag kan tjäna om jag lägger tiden helt på exempelvis konsultuppdrag men lite ”kul jobb” får man väl unna sig.

Det här inlägget postades i Jobb och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Nummer fyra av Datormagazinet

  1. Peter K skriver:

    Jag tror du har snackat om virtuella servrar tidigare, jag tycker fortfarande att det är roligt att ha en virtuell server i en virtuell värld… jag menar, Matrix är ju sant eller hur?

  2. MMM skriver:

    Grattis! Kanske skriver mer om Linux om Datormagazinet intressera sig för alternativa OS.
    Egen CMS, egen blog, egen datorartikel… vad kommer näst? 🙂

  3. Magnus skriver:

    Jo det där med virtuella servrar måste kännas som lurendrejeri och hokus pokus för den som fortfarande sitter och försöker klura ut vad som händer i en dator. Min farmor som har svårt att förstå att min dator kan prata med en annan dator på andra sidan världen skulle tro att jag helt förde henne bakom ljuset om jag nu även började påstå att den där datorn i andra sidan världen finns inte ens på riktigt utan är bara något en annan dator på andra sidan världen har hittat på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *