Försäljning på Drottningtorget

p1010016Idag stod vi på Drottningtorget i Malmö och sålde lite diverse av allt vi har hemma. Så mycket skräp som vi har så märktes det knappt att man tog med något. Vi lyckades mycket tack vare stor efterfrågan på kläder dryga ut resekassan rätt bra. Jag hade inte med så mycket tekniska prylar men en gammal stereo jag haft i källaren i flera år fick jag 200 kr för, man kanske borde gräva fram allt annat gammalt man har undanstoppat och åka dit igen!

Nu ska det packas inför resan. Lite nervös börjar jag bli, det blir den längsta resa jag någonsin gjort! Att sitta i ett flygplan i nio timmar i streck är dock inget som lockar precis. Mycket beroende på hur ofta jag hittar öppna trådlösa nätverk i USA kommer jag att hålla er uppdaterade om vad som händer. Det första hotellet vi ska bo på, och det enda vi har bokat, har givetvis tillgång till Internet! Strax efter egen toalett är det de jag tittar efter när jag väljer hotell. För att vara helt ärlig så är det nog det enda jag tittar efter och drar slutsatsen att om man har Internet på rummet lär en hel del andra bekvämligheter redan vara på plats.

Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Försäljning på Drottningtorget

  1. Ricke skriver:

    Är det inte snarare så att om internet är på plats spelar resten av hotellet ingen roll. 😉

  2. Magnus skriver:

    Det usla lyxhotellet vi tydligen bokat in oss på hade visst Internet på rummet MEN de kostade $14.99 om dagen! Från och med nu så ska jag alltså dubbelkolla att de ingår gratis trådlöst Internet på hotellet! Vi hittade dock gratis trådlöst nät på Union Square i San Francisco. Nu bor vi i San Diego och här finns det till synes gratis Internet på varenda hotell.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *