Nästa lediga helg: 21 november

Hur sjutton kan man vara så uppbokad varenda helg? Jag har precis tittat igenom min kalender och insett att nästa lediga helg är den 21 november! Innan dess är det mycket som ska klaras av på helgerna. Tyvärr är där dessutom två helger som är avsatta för arbete då det är servrar som ska flyttas. Övervägande del är dock inbokade med trevligheter såsom dop för min senaste brorson eller en resa till Ungern för att hälsa på svärfar. Vi ska på teater en helg i början på november, den fick flyttas dit då Réka till sin förfäring upptäckt att hon först bokat biljetterna till samma dag som fotbollsmatchen på lördag mellan Sverige och Danmark. Inte ens söndagarna går fria, där är det inbokade släktbesök, gårdsstädning i bostadsrättsföreningen och igen mer jobb! Det behövs helt enkelt fler helgdagar. Är där någon långhelg under hösten som man kan pigga upp sig med? En helg som smugit sig obemärkt in och därmed ej är uppbokad?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nästa lediga helg: 21 november

  1. Peter K skriver:

    Du kan ju alltid välja att gå både efter den nuvarande Gregorianska och den gamla Julianska kalendern så blir det nog fler helgdagar. Annars kan du alltid ta konstant ledigt med hänsvisning att vi är lediga på söndagar pga. att gud behövde vila (mesig gud) och då gud numera verkar ha degenererat till en frånvarande soffpotatis så är det inte mer än rätt att vi också är konstant lediga.

  2. Ricke skriver:

    Skriver du om fotboll nu igen!? Kan du inte dela upp ditt bloggande lite. Du skriver ju om teknik på en annan sida, du kan ju göra likadant med fotbollen. Det är förstås den där Réka som har dåligt inflytande på dej.

    Apropå din lediga helg… Boka upp den som spelkväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *