En tidig morgon

Det var länge sedan jag skrev något i min blogg, men nu är det dags igen. Det tycks vara en bra idé att ha en hemsida, om man skulle tappa minnet kan man ju hitta sig själv igen. Klockan är halv sex på morgonen, förr i tiden hade oddsen att jag ”fortfarande var vaken” vid den här tiden varit mycket högre än att jag ”precis stigit upp”. Allt är säkert omställningen av klockans fel, i alla fall om man får tro Aftonbladet. Omställningen av klockan gör mig dock inte nämnvärt mycket, jag har ingen dygnsrytm att börja med så svårt att rubba cirklarna. När jag var på ”Innovation in Mind”-konferensen upprepade de hela tiden ”Think Global” , lösningen på tidsomställning och den nattsvarta vintern här torde i så fall vara att skaffa sig ett hus på Nya Zeeland och helt enkelt pendla halv-årligen. Om man sedan kan hitta en ljusskygg varelse som vill ha motsatt effekt så kan man byta bostad! En Gollum borde väl gå att hitta på Nya Zeeland?

Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på En tidig morgon

  1. Ricke skriver:

    Kivin är ju en skymningsfågel så om du inte har något emot att torka fågelskit från huset kanske du kan byta med ett gäng sådana?

    /R

  2. Joanna skriver:

    Vad tycker du han ska ta i hyra av en Kiwi älskling? Ägg kanske? Som du vet tröttnar man ganska fort på omelett. Säkert extra fort om man även måste torka fågelskit. Dessutom lär han ju drabbas av fågelinfluensan med tanke på hans tur när det kommer till sjukdomar.

    Over and out
    Joanna mitt emellan amning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *