Herr Kaputt

Jag har knappast haft turen på min sida på senaste tiden, eller om det är så att jag faktiskt haft det så borde jag kanske varit död av alla dessa åkommer! Det började med vertibularisneurit och sängliggande i två veckor. När jag var uppe på benen igen blev jag givetvis sjuk och fick än igen ta det lugnt. Nu när jag äntligen är till synes kry från tidigare sjukdomar går jag och får en järn-ljusstake att trilla rakt på min stortå och totalt knäcka nageln. Jag kan lägga upp fina blå-lila-svarta bilder på min nagel men tror jag avstår.

Helgen var i övrigt lugn, vi har varit på teater och sett Häxjakten. Det var på det hela mycket trevligt förutom det faktum att Réka bestämt tyckte jag skulle ha mina finaste skor på mig. Mitt problem med skorna var att de var lite trånga för min uppsvulna tånagel. Ungefär halva min uppmärksamhet ägnades åt teatern, andra halvan åt min högra stortå.

Nu ska det bli intressant att gå tillbaka till jobbet imorgon, än igen skadeskjuten efter helgen. De måste ju tror att jag är helt förvirrad eller något. De har ioförsig rätt i något hänseende men alla dessa smällar rår jag förhoppningsvis inte för!

Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *