Hemma i Malmö

Så var vi hemma ”hemma”! Va skönt det var att se ”Malmö” på en vägskyld cirka klockan 07:00 i morse! Vi körde ifrån Budapest klockan 08:30 igår morse. På denna resa har vi lärt oss en hel del som man inte bör göra. Resvägen var cirka 16 timmar enligt Google Maps. Vi lade till cirka 4 timmar för diverse stopp men ”glömde” kompensera med cirka 3 timmar till för diverse oförutsedda vägarbete och ren och skär trötthet. Att köra 80 km / tim genom vägarbetszonerna (det var standardhastigheten i Tyskland) gav en tunga tillbakablickar till hur långsamt resan ner gick. Vi valde den ”lilla omvägen” genom Tyskland istället för Tjeckien och Slovakien på grund av de otroligt dåliga vägarna mellan Brno och Prag. Varje gång vi körde igenom ett vägarbete och bilen skakade lite så turades vi om att skrockfullt säga ”Feels like Brno!”.

Nu är vi hur som helst hemma efter att med ren viljekraft fått hem bilen till Sverige. På hemvägen blev det i alla fall inga missöden med bilen och den gick hur bra som helst hela vägen hem.

Denna helg ska vi inte göra någonting. Om jetlag är något man får när man reser för fort över tidzoner så har vi nog dess motsatts, ”slowlag”? Vi körde så långsamt genom Europa att ett halvt dygn försvann.

Det här inlägget postades i Semester och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Hemma i Malmö

  1. Peter K skriver:

    Trevligt att se att iallafall kaninerna har ”förökat” sig på resan. Välkomna hem hem.

  2. Joanna skriver:

    Välkomna hem! Jag tycker att vi får ta nån grillning och lite settlers snart!

  3. Bra GPS skriver:

    Hoppas att du hade en bra GPS, annars är det bra att köpa en nu, så att du inte åker vilse nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *