Vilken helg!

Det är tisdag och först nu börjar helgens äventyr smälta in. Fullpackat schema var det från dess att jag lämnade jobbet i fredags vid 16-tiden tills vi utmattade var klara med de sista på vår ”att göra”-lista på söndag kväll.

Först på fredagskvällen en svensexa för en gammal barndomskompis. Denna är ett kapitel för sig såsom svensexor bör men över en sådan kväll råder givetvis yttersta tystnadsplikt!

På lördagen gick vi upp tidigt för att gå på bröllop (ej tillhörande ovanstående svensexa). Det var ett riktigt fint och påkostat sådant. Bjudningen därefter var på Häckeberga slott! Tyvärr kunde vi dock inte gå på denna då vi även var bjudna till Rékas ”bonus-farfars” 90-årsfest. Den festen skulle egentligen också varit på Häckeberga slott men där var det redan bokat… Så kom det sig alltså att vi var bjudna till två fester på Häckeberga slott men inte kom dit någon gång! 90-årsfesten var istället på Margretetorp strax norr om Ängelholm. Där blev det en ordentlig middag och fest som varade till efter 12-slaget för att skåla för jubilaren.

På söndagen när man kanske kunde inbilla sig att det var vilodag fick vi skynda oss hem på morgonen och städa i tre timmar inför en ny visning av vår lägenhet som är till salu. Först framåt 18-tiden, efter visningen, kunde vi äntligen börja slappna av. Då hade jag, arbetsnarkoman som jag är, tagit på mig massor av jobb över helgen och fick sitta och jobba fram till tre på natten.

Nu är det som sagt tisdag och inatt sov jag tio härliga timmar. Nu är helgen äntligen över och man kan slappna av med vanligt hederligt kontorsarbete!

Det här inlägget postades i Fester och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *