Badrumsrivning

Nu har vi rivit vårt badrum! Endast träväggar och betonggolv är kvar! Ursprungligen skulle badrummet renoveras innan vi flyttade in i huset (i juli) men har gång på gång blivit uppskjutet. Först på grund av byte av hantverkare och sedan på grund av att vår lilla Mira valde att komma tidigare än tänkt (om än bara några veckor).

Nu har vi hur som helst rivit ut allt ur det gamla badrummet… och det är när man ser all den skiten som kommer fram som man är glad att man gör renoveringen! Vad sägs till exempel om en toalettstol som stått så nära väggen att ingen kommit åt att rengöra den på baksidan på cirka 40 år? Eller vad man finner under samma toalettstol och bidé? Även bakom kakel och gips hittade vi skit, till exempel hade väggen inte varit helt tät vid badkaret och där var lättare fuktskador på träet bakom.

Nu blir allt nytt och riktig våtrumsanpassad gips och ny fin kakel. Jag har nog aldrig sett så mycket fram emot att gå på toaletten som till när denna är klar!

Det här inlägget postades i hus och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Badrumsrivning

  1. Peter skriver:

    Jag kanske minns fel men Mira hade väl inte så mycket val, var det inte kejsarsnitt? Apropå kejsarsnitt så måste det vara mer som att väckas Kalle Anka-style.

  2. Magnus skriver:

    Vi kan ju sammanfatta det som att hon inte lät så glad när hon ”väcktes” på det sättet. Föräldrarna vad dock överlyckliga av att höra skriket!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *