Återstart av renovering

Då ungerska månaden är över så är det dags att åter påbörja renoveringen. Vi har fått stå lite stilla på grund av de många besöken. Denna långhelg har vi dock hunnit ifatt lite då vi först körde iväg med allt granris och massa annat skräp vi hade hemma till tippen. Sedan tömde vi tvättstugan så att den är redo att renoveras. Där ska målas och det ska läggas golv. Förutom detta hann vi även med att bygga en efterlängtad trappa till terassen! Idag måndag är det äntligen lite lugn och ro för min del och vi ska till min bror. Imorgon börjar vanligt jobb igen, det ska bli skönt och avslappnande!

Det här inlägget postades i hus och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Återstart av renovering

  1. Réka skriver:

    Vill bara kommentera vad ”massa annat skräp vi hade” innebar. Till större delen bestod det av tomma storpack coca-cola kartonger och flak…och som vi alla vet så dricker inte jag coca-cola.

    Kan vidare konstatera att trappan blev mycket bra! Jätteimponerad hur snabbt Ulf och Magnus ritade och byggde den! Tack för att ni fixade den! Den behövdes verkligen. Nu kan jag snabbt förflytta mig mellan vardagsrummet och trädgården. Super!

  2. Anonym skriver:

    Se till att använda er av er ungerska arbetskraft. Ni får mycket gjort och kanske även längre mellan besöken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *