Vuxen och ansvarstagande

Nu är det bevisat, jag är vuxen och ansvarstagande. Som ni säkert vet så har elektronikkedjan OnOff precis ansökt om konkurs. För några år sedan svor jag att aldrig mer handla på OnOff då deras personal hade varit inkompetent och i vissa fall direkt otrevliga. Nu när man har möjlighet att dansa på deras grav och köpa elektronik till 30 procent lägre pris under konkursutförsäljningen gjorde jag ett undantag. Igår åkte jag därför till OnOff för att se vad där fanns kvar. De flesta TV-apparater tycktes redan vara sålda, men där fanns mycket TV-spel kvar och massor av andra roliga saker. Det som var omständligt var att försöka få tag i en säljare då där var en kö på ungefär 40 personer vid kundbetjäningen.

Efter några timmar hade jag lyckats samla ihop vad jag skulle köpa och även fått tag i en vagn att köra ut det till bilen. En del saker fick man helt enkelt plocka ner från hyllorna själv eftersom alla säljare var upptagna. Vad kom jag då hem med? En ny TV som jag länge önskat mig? Några TV-spel eller filer? Nej, det jag köpte var en dammsugare, en microvågsugn och några uppladdningsbara batterier. Saker vi länge pratat om att köpa nya hemma. Jag kan endast dra slutsatsen att jag nu är vuxen och ansvarstagande.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vuxen och ansvarstagande

  1. Ricke skriver:

    Ja, det går bara utför.

  2. Magnus skriver:

    ..ok inte helt vuxen: Dagen efter åkte jag tillbaka för att köpa en film, en tv-seriebox och ett tv-spel! 🙂 Så var världsordningen återställd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *