Födelsedag!!

Idag fyller jag år och jag väcktes av min kära fru med levande ljus och frukost (i form av en blåbärsmuffins!) på sängen. I present fick jag en Wii Zapper, simglasögon och simbyxor! Som synes på bilden så var det faktiskt simglasögonen som packades upp och användes först! Jag har varit och försökt lära mig simma med simglasögon (och näs-klämma) och är högst ovan vid hur det känns. Jag har faktiskt nästan aldrig använt simglasögon förut, bara helt cyklop. När jag var liten gillade jag inte att få vatten i näsa eller ögonen så jag höll helt enkelt huvudet ovanför vattnet alltid. Nu får jag börja lära mig simma på ett helt annat sätt! Framförallt andningen blir helt annorlunda men det kommer nog tids nog.

Jag vill även här passa på att tacka för alla glada samtal, sms och e-post jag fått under dagen! Tyvärr blir det inget firande av min födelsedag, jag anser mig ha blivit gammal nog för att inte behöva fira det med en fest… men min frus uppvaktning blir jag aldrig för gammal för!

Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Födelsedag!!

  1. Ricke skriver:

    Är man för gammal för ett kalas kan man ju lika gärna ställa skorna på hyllan direkt..

  2. Peter K skriver:

    När jag såg bilden trodde jag först att glasögonen ingick i kitet med wii-geväret… i övrigt håller jag med föregående talare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *