Är man inte bra enfaldig?

Jag tittade nyligen på vilka hemsidor som har hamnat i min historik i webbläsaren, man blir ju nästan rädd över vilka man ser att man besöker oftast. Nummer ett på listan är… www.aftonbladet.se! Borde jag inte försöka välja en lite mer ”seriös” nyhetssajt såsom Dagens Nyheter eller kanske SVT? Oavsett om jag önskar det så gör jag det uppenbarligen inte. Två kommer dock välförtjänt www.slashdot.org, en tekniknörds källa till relevanta nyheter. Efter dessa två kommer en rad tjänster jag använder mig av, främst mina egna! Blogg-administration och egen hemsida (alla under www.fireflake.com). Jag har alltså hela Internet att besöka men jag är alltså på 2-3 sajter varav flertalet är mina egna. I ett försök att vidga mina vyer klickar jag ibland runt på stumbleupon.com eller digg.com, det kan liknas med motsvarigheten att ”zappa mellan kanaler” på TV.

Vilka sajter har jag missat? Vilka bör man besöka dagligen för intressanta nyheter eller information?

Det här inlägget postades i Nonsens och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Är man inte bra enfaldig?

  1. Peter K skriver:

    Jag går själv in på aftonbladet mer än vad jag borde, d.v.s. alls men ett tecken på att många av de andra ”seriösa” medierna har börjat få slagsida a la aftonbladet är användandet av ordet rasa. I aftonbladet rasar folk över allt vilket dom även börjat med i sydsvenskan. Personligen när jag tänker på en människa som rasar ser jag en person som är så arg att han tuggar fradga eller är sekunder från att spränga ett blokärl i hjärnan. Kanske hade varit kul att se en bild på Carolina Gynning tugga fradga över att det tog tre minuter för taxin att komma?

  2. Reka skriver:

    Håller med. Jag skulle i och för sig gärna se Alexander Bard när han rasar/tuggar fradga…eller vad sägs om Bert Karlsson och inte prata om Patrik Ekwall på TV4 Sport…Har ni några andra förslag? Linda Rosing är också ett bra exempel.

  3. Ricke skriver:

    Som den världsfrånvända människa jag är uppsöker jag ingen av de ovan nämnda nyhetssajterna. Däremot tittar jag dagligen in på marathon.se för min dagliga dos av, hör och häpna, sportnyheter. Visserligen är de nyheterna rätt riktade mot mitt intresse men ändå. För nyheter som berör mig(data) kikar jag in på IDG.se och theserverside.com

  4. Magnus skriver:

    theserverside.com kände jag inte till och den verkar interessant! Den får jag se till att pricka in i min topplista framöver! Tackar för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *