Oh nej, Scarlett!

Det var ju typiskt, Scarlett Johansson har gift sig! Till min frus stora förtret så är det för mig ett positivt vägande argument för att se en film om Scarlett Johansson är med i den. Hon hämnas genom att välja ut filmer med Brad Pitt eller Harrison Ford. För att smickra mig försöker hon sedan övertala mig om att jag visst har kvalitéer som konkurrerar med dessa herrar, men själv är hon förskräckt över mitt val; Scarlett Johansson! Hon är blond, har kurvigare drag och ter sig inte alls som min fru. Jag vet inte riktigt hur jag ska försvara mig där … men vem kan motstå scenen från Scoop med Scarlett i hennes röda baddräkt?

Jag minns scenen ur Vänner där alla fick välja en person de skulle få vara med trots att de redan var i ett förhållande. Rachel valde Brad Pitt och Ross valde flicken i trappuppgången bredvid. Min fru ska väl vara glad att jag inte valde någon närmare!

Det här inlägget postades i Nonsens och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Oh nej, Scarlett!

  1. Hanna skriver:

    Det var ju alldeles förträffligt, jag tycker vi startar en pakt!

  2. Ricke skriver:

    Vad är det med Hollywoodstjärnor och giftermål? Jessica Alba har också gått och gängat sig, dags att uppdatera den där laminerade listan…
    http://fitblog.files.wordpress.com/2007/01/jessica-alba-california.jpg

    Här får du förresten några förslag att försvara ditt fluktande…
    Bara för att man kör Volvo, av säkerhetsskäl så klart, betyder det inte att man inte kan uppskatta Ferraris och Lamboghini.
    Scarlett är en så fruktansvärt bra och talangfull skådespelerska.

    ..and I’m out of ideas!!

    ..jag sa aldrig att det var bra förslag.

  3. Magnus skriver:

    Hahaha, jag vet inte riktigt om jag vinner poäng på att likna min fru vid en Volvo! 🙂 Får se om hon vågar kommentera det här inlägget!

  4. Reka skriver:

    Ok. Här kommer mina kommentarer:
    För det första:
    Jag förstår inte nyhetsvärdet i inlägget ”Oh nej, Scarlett har gift sig”. Vad spelar det för någon roll om hon är gift eller ej utifrån ditt perspektiv, Magnus?
    För det andra.
    Jag har redan kommenterat artikeln för dig Magnus igår kväll. Jag säger bara…next door…ni som inte förstår…sorry…ni får fråga Magnus…jag tror dock Macke förstår (:))
    För det tredje.
    Volvo? En fyrkantig, stor, j…la bikomplex, utan finesser…tack för det!
    För det fjärde.
    Jag undrar om Jennifer Anniston fortfarande skulle säga Brad Pitt?
    Och för det femte:
    Jag tycker fortfarande att du har kvalitéer som konkurrerar med Harrison Fords. Ta t ex Indiana Jones. Du har också en stark och naturlig tilldragning till arkeologiska skatter/naturfenomen…ta t ex dina tv-spel från stenåldern eller mjölpakten i kylskåpet som gick ut ett halv år sedan…

    puss

  5. Magnus skriver:

    Klart det spelar roll, tänk om man någon gång behöver en Hollywood-fru, vem ska man nu välja? Jag kan inte riktigt exemplifiera en situation där detta skulle kunna bli aktuellt … men OM! 🙂

    För mig är du ingen Volvo, snarare en Lamborghini, strömlinjeformat energiknippe! Puss!!

  6. Reka skriver:

    Yeah…Lamborghini! I like it! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *