En Phillips Odyssey 2001!

Jag har bjudit hem en Phillips Odyssey 2001 på Tradera! Det får en hedersplats i min samling bredvid min PONG-maskin som också är ”första generationens TV-spel”. Denna är något äldre, dock mindre känd, och min Odyssey har dessutom orginalförpackning och allting är i perfekt skick! Phillips Odyssey 2001 är den Europeiska versionen av Magnavox Odyssey 2001 vilket är det första hem-TV-spelet.

Detta är givetvis förträffliga inköp och väldigt nödvändiga att trycka in i hushållsbudgeten.

Det här inlägget postades i Spel och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på En Phillips Odyssey 2001!

  1. Reka skriver:

    Sista meningen i inlägget är definitivt inget citat från mig…

  2. Peter K skriver:

    Då kommer genast följdfrågan, är det dina egna bilder från spelet eller är det fortfarande i obruten orginalförpackning? Annars ser konsollen ut ungefär som pH-mätarna på mitt jobb 🙂

  3. Magnus skriver:

    Bilderna är ifrån min maskin, den har alltså varit uppackad men ligger i orginalförpackning.

    Så länge ingen tror att det är en E-meter från Scientology är jag nöjd.

  4. Anders Markgren skriver:

    Hejsan!
    Har en likadan som jag har tänkt lägga ut på Tradera. Hur mycket fick du din för?
    MVH Anders

  5. Erik Siljeström skriver:

    Tjena,

    Har hittat en Odyssey 2001 hos min frus farmor, dock får jag ingen bild. När jag kopplar in den i tv (modern platt-tv) så märker man bara en skiftning i myrornaskrig. Måste man ha en äldre tv för att få det att funka eller? Skicket i övrigt är fint, ingen yttre påverkan i alla fall…

    • Magnus skriver:

      Jag kör min på en gammal TV, har inte provat platt-TV men det kan mycket möjligt vara den nya tekniken som ställer till det.

      Har du kvar den i originallådan så är den säkert värt en peng oavsett. Oftast är det lådan som är skadad medan man fortfarande kan få tag i hela maskiner.

  6. Jani skriver:

    Om du har tips om var jag kan hitta en likadan maskin mottages det gärna till min mail. Det är nämligen så att jag har en likadan maskin som slutat fungera, är mest intresserad av ett fungerande kretskort men det är ju bara att drömma vidare om. Inga kartonger eller instruktioner finns å min, endast nätadapter och rf-sladd. Lägger kanske ut min på tradera som defekt men vill inte sälja billigt. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *