Att simma i Malmö

Det är minsann inte lätt att motionssimma i Malmö. Man har välja på att riskera livet på ett nyöppnat Aq-va-kul eller trängas med alldelles för många motionärer på Kockum fritid. Extra intressant blir det när några långsamma motionärer envisas med att simma i den mittersta ”snabba” banan. Jag simmade igår och det var nog värsta gången hittills, antar att raset på Aq-va-kul för några dagar sedan skrämde över en och annan motionär. Jag simmade i mittersta banan men man fick parera sparkar, simma runt varannan människa och till och med få ett slag i huvudet av en förbipasserande crawlande mot-simmare (ja, i det klimatet är alla mot-simmare). Ge oss en ny simhall i Malmö!!

Det här inlägget postades i Nonsens och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

9 svar på Att simma i Malmö

  1. Ricke skriver:

    …är inte Malmö en kuststad?

  2. Joanna skriver:

    Den enda lösningen på ditt problem är att flytta.
    Jag känner till en helt ypperlig badanläggning i Furulund där jag kan lova dig att inget rasar eller att folk är så obildade att de simmar i snabba banan när de uppenbarligen suger på att simma.
    Det finns dessutom fler fördelar med Furulund. T.ex Utsökta söndagsmiddagar på Kungsgatan 44, kompisar med lattemaskin, hund för utlåning vid söndagspromenad i skogen samt en uppfriskande dos av barnskrik.

  3. Magnus skriver:

    Nu får ni bestämma er, Rickard tycks vilja att jag ska simma ut i Öresund och du Joanna vill att jag ska längre innåt landet!

  4. Joanna och Rickard skriver:

    Om du kliver i vid kallbadhuset och simmar norrut ( ca 3 mil ) och sedan viker av in till Kävlingeån så lovar vi att vi möter upp dig vid bron och följer dig till badhuset. Deal?

  5. MMM skriver:

    Kan du köpa öl i Danmark ”on the way back”?

  6. Reka skriver:

    Magnus, bara så du vet, jag följer inte med ovanstående simäventyr (förslag Joanna och Rickard). Men jag är gärna med och möter upp dig i Kävlinge. Kanske får vi lite fika hos Rickard och Joanna?
    Annars tycker jag att det är dags att du återigen tränar Kung Fu. Jag fortfarande väntar på att se en uppvisning av dig och Rickard…Dessutom fördelen med Kung Fu jämfört med simning att när det gäller Kung Fu finns det klara regler vad man får eller inte får göra…och man lär sig parera sparkar och slag mot huvudet…och så slipper man simglasögon…och näsklämma…

  7. Joanna skriver:

    Hallå? Lite glest emllan inläggen tycker jag….

  8. Magnus skriver:

    Jag får väl skärpa mig!! 🙂

  9. Peter K skriver:

    Joanna, han har inte tid att blogga nu när han letar boende i Furulund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *