Måndag, vädrets makter

I morse gick jag upp tidigt, min morgontrötthet till trots, för jag hade en hel del att göra idag, dessutom hade jag bestämt mig för att ta upp min gamla vana av morgonpromenader igen. När jag gått upp och fixat det mest brådskande ärendet jag hade för dagen så var det dags att gå ut. Jag tittade ut och det duggregnade lite lätt ute, men det skulle inte stoppa mig idag! Efter att ha tagit på mig jacka och skor gick jag ut… och helt plötsligt började ett ordentligt skyfall! Ett snabbt överslag över hur blöt jag skulle bli om jag gick genom det fick mig att vända direkt tillbaka in. Så lätt hjälper stjälper vädrets makter en. Nu när jag är tillbaka inne och satt mig att arbeta framför datorn igen så har regnet givetvis lättat, nåja, det får bli ett nytt försök imorgon!

Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Måndag, vädrets makter

  1. Ricke skriver:

    Det finns inget dåligt väder…

    Efter regn kommer solsken.
    Varje moln har en silverkant.
    Hur än vinden viner. Bakom molnen solen skiner.
    Upp som en sol, ner som en pannkaka.

    Får se om du kommer ut i morgon nu då.. ;o)

  2. Reka skriver:

    Väderprognos inför imorgon enlgit SMHI: regn och blåst…
    Det skulle dock vara uppehåll mellan kl. 00-06 på morgonen.
    Se på http://www.smhi.se/cmp/jsp/polopoly.jsp?d=5236

    Så antingen måste du gå upp tidigt eller så blir du blöt…eller stannar du hemma och skriver ett nytt inlägg om ”Tisdag, vädrets makter”.

    Eller så går upp sent, simmar och blir blöt och sedan skriver en komentar om att det är faktiskt REKAs namnsdag idag i Ungern och du har inte glömt detta för 5 året i rad :)… Och jag hoppas att du inte kör en Zlatan.

    ”Present… Vadå? Hon fick ju Zlatan.” – Zlatan Ibrahimovic svarar på frågan vad flickvännen fått i födelsedagspresent.

    🙂

  3. Reka skriver:

    En sak till…för att byta ämne (som Peter gillar ju). Magnus, skulle du kunna ändra klockan på sidan? Det verkar vara inställd på sommartid…

  4. Magnus skriver:

    Du låter som värsta Fred Åkterström-låten! Jag rapporterar hur det går med morgondagens promenad! 🙂

  5. Magnus skriver:

    Vilken ooootuuuur att det ska regna imorgon. Blir nog ett nytt ”vädrets makter”-inlägg istället. Eller så får jag simma… för jag vill ju inte bli blöt?

    Jag tror tiden ska vara fixad nu!

  6. Peter K skriver:

    Bah, kom igen nu Magnus, det blåser ju inte så för ovanlighetens skull i Skåne så regnar det uppifrån, då tyckte jag flimmerregnet i fredags var mycket värre. Ta med ett vanligt paraply så blir promenaden angenäm igen, efter en uppfriskande promenad så smakar ju dessutom den varma chokladen (för alla vet ju att kaffe är något vi bara förgiftar rävar med) bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *