Hur fungerar frisörer?

Igår skulle jag klippa mig, jag vet inte vad jag har för effekt på frisörer men jag kommer alltid ut med någon konstig klippning som inte alls blir vad jag tänkt mig. Hur kan ”samma frisyr fast lite kortare tack!” misstolkas på så många olika sätt? När jag lämnade frisören igår sade jag till henne att jag själv var skeptisk mot min nya frisyr men hon bedyrade att det skulle bli bra och att man skulle vänja sig vid den.

Min nya fina frisyr liknar något en 80-tals-synthare stolt skulle visa upp. Hemma fick jag fina komplimanger från Réka såsom ”du ser ut som Hitler!” och ”med den frisyren kommer du aldrig in i Israel!”. Idag ska det ringas tillbaka till frisören och fråga om de kan rätta till den på något sätt… ”lite längre på sidorna tack!”. Får väl återgå till min tidigare ganska korta frisyr igen för att kunna se någorlunda normal ut igen.

Undras just hur det kommer sig att de flesta frisörer klipper mig konstigt dock. Det händer jätteofta. Jag kommer in med världens tråkigaste vanligaste frisyr och så drar de ihop något ”pop-modernt möter körslaget Brolle” till frisyr. Jag har ovanligt tjockt hår, kanske förbyts de till Picasso med en ny vit duk och tänker ”shit det här måste vi forma!”.

Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Hur fungerar frisörer?

  1. Anonym skriver:

    Jag är ledsen att vi inte gjorde vår kompisplikt och häcklade dig igår Mange, men Reka hade rätt… du borde få rättat till frisyren.

  2. MMM skriver:

    Take a picture *before* you go again!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *