Julklappar och annat viktigt

Så har det äntligen varit jul och många julklappar har det blivit, jag har väl varit snäll som vanligt? Som vanligt dominerade framförallt TV-spelen bland klapparna och två spel till min Playstation 3 blev det och ett spel till min Nintendo DS. ”Little Big Planet” och ”Eldar Scrolls IV: Oblivion” till PS3 och ”New Super Mario Bros” till DS. Som en liten kuriosa kan nämnas att min 6-åriga brorson fick en Nintendo DS också den med nya Super Mario! Detta tolkades glatt på olika sätt av olika familjemedlemmar, själv hävdade jag den sofistikerade smaken hos min unga brorson.

Det blev dock inte bara TV-spel, jag och Réka fick en hel del annat nyttigt som en väl behövd ny wok-panna, en skål till vår vardagsservis och mer pengar än man vågar skriva i bloggen om! Det var inte så fasligt mycket men med tanke på allt annat man fick så kändes det som om vi varit lite för snälla på senaste tiden. Pengarna kommer dock väl till pass inför vår resa till Israel.

Nu städas det ordentligt hemma, jag kryper längst golven för att torka av listerna ordentligt. Det ska bli superrent! Rékas mormor kommer på besök från Budapest och vill se hur vi bor. Istället för att se hur vi brukar bo kommer hon att få se den mest upp-putsade varianten av vårt hem som är möjligt utan ingrepp som kräver bostadsrättsföreningens godkännande.

Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *