En stegräknare i mobilen

sony-ericsson-w595Idag upptäckte jag att jag har en stegräknare i min nya fina Sony Ericsson w595. Jag har nu gått 1295 steg sedan jag upptäckte detta i förmiddags, ganska långt ifrån var telefonen anser vara lagom för en dag vilket är 10 000 steg.  Det är ganska behändigt att ha det med i telefonen, den håller dessutom reda på vilken dag jag gick och hur långt. Ska ha räknaren igång nu en tid framöver och se vad det blir av det. Att se det lite som ett TV-spel där det gäller att få highscore kanske hjälper?

Det här inlägget postades i Nonsens och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på En stegräknare i mobilen

  1. Joanna skriver:

    Är det kanske denna stegräknaren Reka syftar på när du får spela hur mycket spel som helst? Backfire!!

  2. Peter K skriver:

    ”Att se det lite som ett TV-spel där det gäller att få highscore kanske hjälper?”

    -Lite som Homer Simpson… Oh a shining object!

    Men jag har en likadan mobil så jag borde kanske se om jag hittar stegräknaren. Det finns så mycket på mobilen jag aldrig använder, jag gjorde en telefonförsäljare som ville sälja telefoner! väldigt upprörd för två år sen när jag tyckte att min gamla mobil (som jag bytt tillbaka till) med svartvit skärm som jag kunde ringa, sätta alarm och sms:a med täckte alla mina mobiltelefonbehov… men men, har den ingen FÄRG eller polyfonisk ringsignal?!

  3. Joanna skriver:

    Hur går det med stegen? Är du uppe i 10000steg om dagen som telefonen vill?
    Rickards mamma ( de har ju gård, jobbar heltid, tonårsbarn osv ) gick ungefär 20000 steg under sommaren när hon använde en stegräknare. Helt crazy. Just nu går jag kanske 10000 steg i veckan, men det finns ju en förklaring till det.

  4. Peter K skriver:

    ”men det finns ju en förklaring till det”

    -Permobil?

  5. anso skriver:

    Har precis köpt en ny mobil, men blev lite besviken när jag upptäckte att det inte fanns stegräknare i mobilen, men jag hoppas kunna hitta en applikation att lägga till. Har det gått bra med stegen?

  6. Louise skriver:

    Hejsan var i mobilen hittade du denna steg räknare. `?=P jag har precis samma mobil men har inte hittat den

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *