Hur mycket spel som helst!

mycketspel

Svart på vitt! Nu har jag förevigat en kopia av pappret som Réka skrev när hon lovade mig att jag fick köpa hur mycket spel som helst om vi flyttade till ett hus i Limhamn. Min första reaktion, med tanke på min fru som är jurist, var att få det på papper. Tog självklart ett foto av det och förevigade det även här på bloggen.

Det här inlägget postades i Spel, Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Hur mycket spel som helst!

  1. Joanna skriver:

    Nja, det där ska du nog inte tro på. Absolut inte det att Reka ljuger, men just eftersom hon är jurist ( och kvinna ) så är det nog öppet för kryphål. Såsom, visst du får spela hur mycket spel du vill men jag har klippt av strömsladden, eller du får spela hur mycket BRÄDspel som helst, inte dataspel.

    En sak till, är Rekas officiella namnteckning verkligen ett R med en krona på? Finns det några vittnen till lappen?

    Ha det så bra så ses vi på söndag!

  2. Peter K skriver:

    Jag var inne på samma spår som Joanna, har du kontrollerat att det inte finns en brasklapp skrivet med citronsaft eller något liknande? Men hur mycket spel som helst är mycket spel, Reka kanske inte inser att huset i Limhamn kommer vara något i stil med det här

    http://images.google.se/imgres?imgurl=http://swedia.ling.gu.se/bilder/fotografier/gotaland/600×400/oxaback_ruckel_vid_vagen.jpg&imgrefurl=http://swedia.ling.gu.se/Gotaland/Vastergotland/Oxaback/oxaback_ruckel.html&usg=__0oIcCnFdCLOTqeQjKxsfVZzqrsE=&h=400&w=600&sz=53&hl=sv&start=4&tbnid=VLVNSwDDVpdOqM:&tbnh=90&tbnw=135&prev=/images?q=ruckel&gbv=2&hl=sv

    Oj, lång länk… hoppas den fungerar.

  3. Magnus skriver:

    Här är bilden Peter försöker förmedla:
    http://swedia.ling.gu.se/bilder/fotografier/gotaland/600×400/oxaback_ruckel_vid_vagen.jpg

    Det är helt sant Peter! Fast jag misstänker att om jag försöker utnyttja den svaga formuleringen ”ett hus i Limhamn” kommer Réka att göra detsamma med mina sida av ekvationen. Bäst att köpa Zlatans hus… då borde jag väl få ha en himla massa spel… fast då har jag nog inte råd med dem längre.

  4. Ricke skriver:

    Dessutom har hon inte sagt någonting om att du får lov att spela dina spel på den där lappen. Nä.. du får nog be om en mer exakt definition av vad det är du får och inte får när ni väl köpt det där huset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *