Vilken vecka!

nolanbushnellFörra veckan var verkligen fullbokad. Med ett litet undantag för tisdagen som var relativt vardaglig så hände det saker varje dag. Mest intressant var väl konferensen Innovation in Mind som jag var med på. Det var verkligen inspererande att höra alla talare. En av de stora anledningarna till att jag gick på konferensen var en talare som kanske inte så många av mina läsare känner till, Nolan Bushnell. Han har kallats TV-spelets fader! Han uppfann PONG och grundade Atari. Till historien hör dock även en annan mindre känd konkurrent men det är kanske mindre viktigt här. Bilden intill är tyvärr lite suddig då den togs inomhus med min mobiltelefonkamera, men det är jag som sitter bredvid Nolan Bushnell. Det visade sig att det var fria placeringar vid middagen på konferensen och jag hamnade bara ett par stolar bort från Nolan.

Tyvärr hade inte Nolan Bushnell en större roll på konferensen, hans inlägg i den debattpanel han deltog i var dock intressant. Som föredragare var det Clay Shirkey som var den mest intressanta även jag redan hört ett liknande tal på nätet via ted.com.

Det här inlägget postades i Jobb, TV-spel, Utflykter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Vilken vecka!

  1. Peter K skriver:

    I stora salen i AF-borgen Lund.

  2. MMM skriver:

    Han grundade Atari? wow! kul! wow!

  3. Magnus skriver:

    Stora salen med Ataris grundare, helt korrekt 🙂

    Det var lite häftigt att träffa honom på riktigt, är ju en ganska okänd kändis. Förväntade sig inte att han skulle dyka upp i lilla Lund!

  4. Ricke skriver:

    En okänd kändis? Lite som Fantomen och Jultomten?! Coolt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *