En ny familjemedlem

Igår fick vi en ny familjemedlem, en mörk liten nätt krabat. Vi döpte den till Nibbler efter det lilla djuret i Futurama. Det jag pratar om är alltså vår nya fina netbook, Acer Aspire One.

Det här inlägget postades i Datorer och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar på En ny familjemedlem

  1. Ricke skriver:

    Vad bra! Jag har varit lite orolig för att du inte har så många datorer. Hur ska han klara sig helt själv hela dagarna med bara 17 datorlådor i huset! Men en netbook.. är den inte lite liten? Kanske bäst att köpa två? 🙂

  2. Magnus skriver:

    Du anar inte hur nära sanningen du är… anledningen var att jag tvekade mellan en Sony Vaio (12 000 kr) och en Mac Air (14 000 kr) men så dök erbjudandet upp för denna netbook (2 300 kr) så då tänkte jag varför inte? Om den inte lever upp till förväntningarna får man väl köpa en av de andra dyrdatorerna 🙂

    Nu är den dock främst tänkt till resor och ”tv-laptop” så den kommer säkert att fungera till det, så slipper man släpa mig sig några dyrgripar när man reser.

  3. Peter K skriver:

    Berätta bara inte för Nibbler att han får följa med på resor enbart för att det inte gör något om han kommer bort, då kan det finnas risk för att han börja krångla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *