Hemma i Budapest

Tjejerna i soffan

Hemma i Budapest! Så känns det i alla fall efter att ha varit här så många gånger. Vi bor centralt i Rékas mormors tomma lägenhet och har nu ett veckoschema av möte med Rékas mormor och pappa. Själv ska jag försöka hinna med och jobba lite, men det är svårt att få tillgång till Internet här tyvärr. På hörnan finns en McDonalds-restaurang som har ett öppet Internet som kan använda. Det är ganska bekvämt att ha en iPhone då man snabbt kan kolla sin e-post när man passerar restaurangen!

Igår när vi kom fram började vi dagen med att sova några timmar efter den långa färden. Efter det skulle vi besöka Rékas mormor som flyttat till ett äldreboende. I enlighet med vår otur när det kommer till att färdas så tog resan ut till äldreboendet över en timme. Det visade sig att Rékas mormor givit oss resanvisningar till alla hållplatser en hållplats innan vi skulle gå av. Detta betydde en massa konstigheter som att anslutande buss inte var där vi gick av samt att vi vid varje byte fick gå minst en hållplats för att lista ut vart vi var på väg.

Vi kom i alla fall fram till slut och till Rékas stora glädje kunde vi även se slutet på VM-matchen mellan England och Tyskland. Vi kanske skulle stannat en dag till i Berlin för att uppleva den där?

Idag ska det bli en lugn dag, vi ska shoppa och försöka ta det lugnt.

Det här inlägget postades i Semester och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *