Religion, mänskliga pyramider och simning

Måndag och tillbaka på jobbet, visst är det skönt? Det var en trevlig helg med en liten fest i fredags, jag hoppas att alla som var där hade trevligt! Synd att vi hade problem med vädret men visst är det härligt med lite vitt som lyser upp såhär i vintermörkret? Även om jag som tidigare nämnt börjat bli gammal tycker jag fortfarande snö har fler fördelar än nackdelar. Man får ta det lite lugnare när man kör och undvika att ha bråttom när man går i sina inte-alls-dubb-skor.

Vi har för övrigt bokat en resa! Vi ska till Israel och hälsa på Rékas bror efter jul. Jag kan redan höra min mammas reaktion när jag berättar det: ”Usch!”. Det är hennes moderligt oroliga tankar som talar! Det ska bli mycket intressant att besöka alla historiska platser och passa på att bada i Döda Havet innan det försvinner.

Nu undrar ni kanske hur titeln på detta inlägg relaterar till innehållet? Det gör den inte alls. Jag har mer antagit att den kommer att stämma så fort kommentarerna börjar trilla in för de brukar handla om dessa ämnen.

Det här inlägget postades i Semester, Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Religion, mänskliga pyramider och simning

  1. Ricke skriver:

    Jag har för mig att gamla människor kan köpa dubbhättor till sina skor. Det kanske är något för dig?

    Isreal? Is real? Tja. Om det finns ett land som heter så kan man kanske åka till det. Eller du menar att det är ett land som har försvunnit? Och att om ett land kan försvinna så kan ett hav också göra det? Nu förstår jag vad du menar med att du vill bada i Döda havet innan det försvinner. Problemet är väl att det havet(är det inte en sjö?!) ligger i Israel.

    Hur många människor krävs för att bygga en mänsklig pyramid? Vad är den definierande faktorn? En pyramid har minst tre hörn i sin botten. Betyder det att man måste ha tre ben eller tre människor i botten? Får man lov att stå på rad eller måste man skapa en triangulär basyta? Jag definierar härmed den minsta mänsklig pyramiden till att vara tre människor som står i en triangelformation och bär upp minst en annan människa, då alla representerar var sitt hörn. Jag ålägger nu mina medkommeterare att skapa en formel för att räkna ut de följande storlekarna enligt de principer jag satt upp.

    Oj.. nu har jag inte ens nämt religion… jo, nu har jag det.

  2. Magnus skriver:

    De borde döpa om landet till Isreal tycker jag. Tills vidare har jag dock redigerat mitt inlägg till Israel.

    Du glömde simningen!! 🙂

  3. Ricke skriver:

    Här glöms inget! Jag tror minsann att jag nämnde bada i min text.. och du kan ju inte redigera inlägget när jag har baserat hela mitt förra inlägg på det felet! 😉

  4. Reka skriver:

    Mänsklig pyramid?
    Se: http://www.fejmtv.se/videoklipp/0a9c904dc385a2c3

    Apropå simning eller alternativ sport till Magnus (se kommentarer vid tidigare inlägg) föreslår jag Krav Magen (eller Krav Maga?) (israelisk kamp sport)…kan vara bra att kunna om vi åker till Is real. 🙂

  5. Joanna skriver:

    Har ni kollat länken?
    Helt otroligt klumpigt att misslyckas med en sån enkel sak som att bygga en mänsklig pyramid tycker jag.
    Vara byggsten i en mänsklig pyramid kanske kan vara Magnus nya sport?

    Nu har jag precis varit och hämtat Isak på dagis, han är sjuk igen. Den här månaden har jag jobbat 6 dagar. Gissa om jag är poppis på jobb….

  6. Magnus skriver:

    Haha, stackars pyramidare! De måste gjort ont på någon det där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *