Sverige mot Danmark

EM KVAL FOTBOLL: SVERIGE-DANMARKPå lördag var det dags igen! VM-kval mellan Sverige och Danmark. Jag är egentligen inte så intresserad av fotboll själv men i denna match kan väl vad som helst hända. Antingen är de konspiratoriska på hög nivå och spelar 2-2 med Italien som förlorare eller så blir det action med galna danskar på planen. Upplagt för en intressant match alltså.

Det blir skönt med en helg där i princip det enda inplanerade är att man ska se matchen på lördag. Den senaste tiden känns det som om varenda minut ledig tid har varit planerad eller att där var för mycket att göra innan man fick ta ledigt. För min del är det nästan så jag har längtat till arbetsdagarna då allting i alla fall är tämligen strukturerat och lugnt!

Angående bilden så hittade jag den på en blogg. Hade gärna länkat var den kom ifrån men vet inte mycket mer än att den kommer ifrån Scanpix och är från ett EM-kval.

Det här inlägget postades i Jobb, TV-spel, Vardag och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Sverige mot Danmark

  1. Ricke skriver:

    Magnus: ”Den senaste tiden känns det som om varenda minut ledig tid har varit planerad.. ”

  2. Magnus skriver:

    Jaja jag fattar, då är det knappast ledig tid men det jag menar är tid jag inte behöver vara på jobbet är helt upp-planerad! 🙂

  3. Joanna skriver:

    Jag har just nu bara fritid 🙂 Mammaledighet är verkligen bra. Lyxigt att inte börja jobba igen förrän mitten av 2010. Känns sjukt skönt att skriva det 🙂 ( tur man inte bor i USA där man bara ledig i 8 veckor… )

    Jag dricker för övrigt gärna måndagskaffe med dig. Fast jag kan inte lova någon lugn och ro. Med två barn, en som är tokvild som med en 50% chans kommer att spilla ut ditt kaffe och en som med en 90% chans kommer att spy ner dig. Sen är det en 100% chans att mina bröst syns oxå. Hmm. Vi kanske kan synas på msn istället?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *