Gräsänkling

grasanklingI fredags var jag gräsänkling för kvällen. Réka var på en sommarfest med jobbet, men mycket till sommar var det väl knappast med ett Sverige som slår köldrekord på 50 år och bjuder på ett oväder med ”klass 1 varning” (vad nu det innebär?) från SMHI.

Hur som helst lämnade detta mig ensam hemma en hel fredagkväll, va synd? På bilden ser ni hur jag lider av ensamheten med en hawaii-pizza (med curry på!), en poker-turnering på datorn och lite programmerande på skärm nummer två!

Pokerturneringen gick inte så bra dock, jag hade först kvalat in till turneringen genom att bli tvåa av ca 700. Nu var det dags för samma sak en gång till men denna gång åkte jag ut på 52:e plats. Jag kan dock inte hävda att jag skulle vara bra på poker, springer säkert in i massa fällor och annat som jag inte förstår bättre, men kul är det faktiskt. Jag har ett gammalt konto som jag hittade övergivet med $20 på som jag nu spelat upp till $100. Jag får se hur långt upp jag kommer innan man möter på för hårt motstånd, nu är det trots allt bara vunna pengar jag spelar med ändå.

När kvällen var slut så gick jag och mötte Réka när hon gick hem från festen, det finns för många galningar ute nu för tiden så man vill ju inte låta henne gå ensam.

Det här inlägget postades i Spel, Vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Gräsänkling

  1. Réka skriver:

    Som ni förstår Magnus är på desperat jakt efter att fixar sina fickpengar till USA-resan. Kanske kommer jag att hjälpa till med någon slant för att han skall ha råd med det ENDA Tv-spel han kommer att köpa under heeeeeeeeeela resan… Vi har ju inte plats i väskorna efter att jag har shoppat loss!?!

    Sommarfesten var förresten över förväntan. God mat och live-musik. Alla var glada och dansade vilt, trots att det var orkanväder ute. …Sedan gick det som det brukar på jobbfester. Vi började med fördrinkar på kontoret halv fem på eftermiddagen…sedan var det obegränsat vin till maten och dricka till självkostnadspris i baren. Kl. tio var det rätt många som var runda under fötterna…Bra tänkt att ha festen på en fredag den här gången. Julfesten var ju på en torsdag och det var ovanligt många som ringde in sjuka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *