Magnus – nu utan tillsatt socker

Vilken rubrik, man kunde hittat på flera till. ”Magnus – naturligt söt”. ”Magnus light”. Fast känner jag mina vänner rätt hade de snart blivit ett retande ”Magnus Zero” istället. Man är inte riktiga vänner om man inte förolämpar varandra [tips: South Park-avsnittet ”Here Comes the Neighborhood”]. Utrymmet för kommentarer kan väl fyllas med både det ena och det andra.

Tänk, nu har det gått flera dagar sedan jag slutade dricka Coca Cola. Mitt sinne för tid och rum börjar väl bli förvrängt för jag kommer inte ihåg på rak hand vilken dag jag slutade. Det var aldrig tänkt att vara ett slut utan det var bara något jag fick för mig en dag. Får väl se hur länge de håller, nu under julen kan man ju hålla sig flytande (absolut inget skämt menat) på julmust. Just nu sitter jag och dricker riktigt sockerfattigt vatten med lite kolsyra i.

Jag har upptäckte att Eniro byggt ut sin telefonkatalog, man kan nu anmäla hemsida, blogg, twitter med mera. Lite smart, ibland kan det ju vara svårt att hitta folks olika adresser. Som tack för att jag lade dit min blogg-adress skickade Eniro en gratis mp3-fil till mig… som om inte nätet var fullt av gratis mp3-filer. Nåja, detta var väl en gratis laglig mp3-fil, och sådana är det ju inte lika vanligt att hitta.

I mitten på Oktober hittade jag de första julpyntet som skyltades i en affär. Tänk vad tiden gått fort. Jag har inte ens haft tid att beklaga mig över att de var så tidigt ute (som de alltid är) och nu är det redan efter den första advent. Själv är jag sen, jag har inte satt upp adventsljusstakarna. Det balanseras dock säkert ut av att vi haft en julstjärna uppe hela det gågna året.

Nej, nu hoppas jag att inlägget är långt nog för att hålla Peter sysselsatt en stund med att försöka skriva en kommentar som är längre! Han lyckas säkert, men inget saxande från Wikipedia!

Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Magnus – nu utan tillsatt socker

  1. Peter K skriver:

    First!

  2. Magnus skriver:

    Second! … oh.. jag menar Zero! Igen!

  3. MMM skriver:

    Peter är du sjuk?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *